Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, 5 octombrie 2021, că Partidul Social Democrat are o singură decizie – alegerile anticipate şi are în vedere, în condiţiile creării unei majorităţi politice, un guvern de specialişti până la eventualul scrutin.

„Mingea este la domnul preşedinte. Şi Constituţia este în acest sens. Urmează să aşteptăm invitaţia de la preşedintele României şi, în forurile Partidului Social Democrat, vom decide dacă vom merge sau nu. Momentan, Partidul Social Democrat are o singură decizie: decizia e că vom merge la alegeri anticipate. (…) Aşteptăm mesajul de la preşedintele României. Din punctul nostru de vedere, alegerile anticipate reprezintă un act democratic. Este un act democratic prin care au trecut toate statele europene”, a menționat președintele PSD.

The post Marcel Ciolacu: Momentan, PSD are o singură decizie – vom merge la alegeri anticipate appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!