Preşedintele PSD Marcel Ciolacu consideră că, la 16 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană (UE), actualii politicieni nu sunt în stare să trimită Comisiei Europene un plan coerent care să respecte cerinţele în privinţa PNRR.

„Astăzi se împlinesc 16 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană. Pe 25 aprilie 2005, România a scris istorie la Luxemburg şi a deschis calea societăţii româneşti către valorile şi standardele europene. Din păcate, actualii conducători ai statului român – Iohannis, Cîţu sau Orban, nu au catadicsit să spună un cuvânt despre acest moment esenţial din istoria modernă a României. Nu e de mirare. După 16 ani, aceşti politicieni nu sunt în stare nici măcar să trimită Comisiei Europene un plan coerent care să respecte cerinţele europene în privinţa PNRR. Unii au scris istorie, alţii ratează şanse istorice pentru România!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu la 16 ani de la Tratatul de aderare a României la UE: Unii au scris istorie, alţii ratează şanse istorice appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!