Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a făcut marţi, 28 iunie 2022, un ultim apel către colegii din Coaliţia de guvernare să înţeleagă că România trebuie să aibă un cadru fiscal modern şi european.

„Fac un ultim apel către colegii mei din Coaliţie, înainte de reuniunea de mâine, să înţeleagă necesitatea ca România să aibă un cadru fiscal modern şi european. Nu putem continua cu un sistem învechit şi nedrept, care produce dezechilibre economice şi inechitate socială. Este un non-sens să aşteptăm un progres general pentru români cu un sistem regresiv, în care cine câştigă mai mult plăteşte procentual mai puţin!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu: Fac un ultim apel la Coaliţie să înţeleagă că România trebuie să aibă un cadru fiscal modern şi european appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!