Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat miercuri, 22 septembrie 2021, la România TV, că dacă USR PLUS anunţă că doreşte suspendarea președintelui Klaus Iohannis şi alegeri anticipate se va duce personal la sediul lor pentru a semna un protocol în acest sens.

„Eu nu spun că nu trebuie suspendat, dar ştiţi că trebuie şi o majoritate în Parlament. USR a cerut alegeri anticipate şi suspendarea lui Iohannis? Că acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă, la sediu la ei. Dacă vrea USR suspendarea lui Iohannis şi alegeri anticipate, eu personal mă duc în sediul USR mâine dimineaţă şi facem un protocol (…) şi semnăm cu Barna sau Cioloş pe care-l găsesc pe acolo”, a precizat Marcel Ciolacu.

The post Marcel Ciolacu: Dacă vrea USR suspendarea lui Iohannis şi alegeri anticipate, eu personal mă duc la sediul lor să semnăm un protocol appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!