Președintele PSD Marcel Ciolacu îi invită pe reprezentanții USR PLUS „să termine cu baletul” și să semneze moțiunea de cenzură a PSD.

„Dacă USR PLUS vrea ca acest guvern să pice, își dau toți demisia. Și tot guvernul pleacă! PSD va depune moțiunea de cenzură când vom avea cele 234 de semnături necesare trecerii ei. Azi, ne mai lipsesc 30. Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să termine cu baletul și să semneze. În nici un caz nu vom accepta ca dorința românilor de a scăpa de acest guvern ticălos să fie folosită de USRPLUS ca obiect de șantaj între partidele din Coaliție”, a scris Marcel Ciolacu miercuri, 1 septembrie 2021, pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu: Dacă USR PLUS vrea ca acest guvern să pice, își dau toți demisia; Și tot guvernul pleacă! appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.