Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a condamnat joi, 24 februarie 2022, atacul Federaţiei Ruse la adresa Ucrainei şi afirmă că acesta reprezintă un precedent periculos pentru comunitatea internaţională şi un risc pentru pacea din Europa.

„Condamnăm cu fermitate atacul la adresa Ucrainei comis de Federația Rusă și ne exprimăm solidaritatea cu toți cetățenii din statul vecin.

Această încălcare a dreptului internațional reprezintă un precedent periculos pentru comunitatea internațională și un risc pentru pacea de pe continentul nostru. România este pregătită să ofere asistență umanitară și să gestioneze această criză împreună cu aliații noștri din NATO și Uniunea Europeană.

Am discutat cu reprezentanții Guvernului României pentru a ne asigura că cetățenii români și cei din comunitatea românească din Ucraina vor beneficia de tot suportul necesar”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

The post Marcel Ciolacu: Condamnăm atacul Federaţiei Ruse la adresa Ucrainei; reprezintă un precedent periculos pentru comunitatea internaţională appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!