Președintele PSD Marcel Ciolacu afirmă că Partidul Social Democrat este pregătit să preia guvernarea şi deja are 90 la sută din Programul de guvernare finalizat, precum şi pachete de legi care aşteaptă să fie adoptate.

„Chiar suntem pregătiţi. Avem aproape 90 la sută din Programul de guvernare finalizat, avem pachete de legi fixe şi pe domenii cu ce trebuie de făcut în România în continuare. Astăzi am trecut legea cu consumatorul vulnerabil. PSD a cerut şi a făcut 3 comisii că ei voiau să ducă la 1 ianuarie legea, că nu era o prioritate pentru actualii, nici pentru USR, nici pentru PNL”, a declarat Marcel Ciolacu marți, 7 septembrie 2021, la România TV.

The post Marcel Ciolacu: Chiar suntem pregătiţi pentru guvernare; Avem aproape 90 la sută din Programul de Guvernare finalizat appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!