Președintele PSD Marcel Ciolacu consideră că faptul că, conform sondajelor, 73% dintre români nu au reușit să nominalizeze un ministru în care să aibă încredere este o situație fără precedent.

”Credibilitatea Guvernului vine din aceste decizii. Ne aducem aminte, în plină pandemie în care Premierul spunea ceva, Ministrul Sănătății altceva. Este evident că urmează valul patru. Deja a început în toată Europa, evident că va fi lovită și România de acest val patru. Cum să ieși și să anunți relaxări? Ei joacă în logica electorală, ca vestitorii primăverii, a veștilor bune. După o săptămână scot pe altul la televizor sau iese domnul Iohannis, că e Guvernul său, și anunță că se impun niște restricții. După ce câștigă Cîțu alegerile PNL se schimbă iar, vestitorul bun devine domnul Iohannis și vestitorul rău Cîțu”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

The post Marcel Ciolacu: Când s-a mai întâmplat ca la 6 luni de la alegeri populația să nu mai aibă încredere în guvern? appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.