Președintele PSD Marcel Ciolacu consideră că Guvernul Cîțu este ca și demis și a precizat că Partidul Social Democrat va vota moțiunea de cenzură imediat ce aceasta va intra în circuitul parlamentar.

„Aștept o decizie a CCR, cum a făcut Orban în august anul trecut. Mai mult, după decizia CCR, care a dat dreptate PSD, au lipsit de la vot ca să nu creeze cvorum ș nu am văzut atunci o catastrofă. Am fost la cvorum la BPR, la citirea moțiunii, am votat împotriva propunerii PNL de a nu se citi moțiunea, ca era neconstituțional. Acum așteptăm decizia CCR, daca e înainte sau după congres, nu mă interesează. Când există decizia, moțiunea intră în parcursul parlamentar, iar PSD va vota. Oricum, Guvernul Cîțu e căzut, mai are 36 de zile. Suntem în logica schimbării compoziției politice. Nu mă amestec în bâlciul lor intern, în care au cărat după ei o țară întreagă” a declarat Marcel Ciolacu sâmbătă, 11 septembrie 2021, la Realitatea Plus.

The post Marcel Ciolacu: Când moțiunea intră în parcursul parlamentar PSD o va vota; Oricum Guvernul Cîțu e căzut appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.