Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a prezentat luni, 11 aprilie 2022, alături de liderii PNL și UDMR, setul de soluții pentru limitarea efectelor crizei economice. Marcel Ciolacu a declarat luni că planul „Sprijin pentru România” oferă o formă de protecţie în faţa scumpirilor pentru mai mult de jumătate din populaţie.

„Planul ‘Sprijin pentru România’ va răspunde momentului dificil în care ne aflăm şi mă bucur că am lucrat împreună la acest plan cu prim-ministrul Nicolae Ciucă şi cu preşedintele Kelemen Hunor. Astăzi am finalizat detaliile legate de fiecare măsură în parte, am stabilit ce are de făcut fiecare ministru, dar şi Parlamentul pentru ca acest plan să fie adoptat şi implementat cât mai repede”, a spus președintele PSD.

The post Marcel Ciolacu a prezentat alături de liderii PNL si UDMR setul de soluții pentru limitarea efectelor crizei economice appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!