Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, afirmă că bugetul de stat pentru anul 2022 adoptat joi, 23 decembrie 2021, de către Parlament este instrumentul cheie prin care coaliţia de guvernare va opri prăbuşirea economiei.

„Astăzi a fost adoptat bugetul consolidat pentru anul 2022! Este un buget care respectă angajamentele făcute românilor! Este instrumentul cheie prin care vom opri prăbuşirea economiei! 517 miliarde lei sunt cheltuieli pentru români şi companiile ce produc aici, în România: pentru puterea de cumpărare, salarii, pensii, alocaţii, investiţii, locurile de muncă şi pentru a ne lupta cu pandemia. O construcţie care duce la îndeplinire ţintele asumate de România în faţa Comisiei Europene şi instituţiilor financiare internaţionale”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post Marcel Ciolacu: A fost adoptat bugetul consolidat pentru anul 2022! Este instrumentul cheie prin care vom opri prăbuşirea economiei! appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!