Senatorul Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și președinte PSD București, a anunțat vineri, 13 august 2021, că a fost înaintată cererea pentru instalarea corturilor unde vor fi strânse semnături pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1 Clotilde Armand.

”Am depus solicitare pentru instalarea corturilor unde vom strânge semnăturile necesare Referendumului de demitere a primarului Sectorului 1. Bucureștenii merită implicarea noastră! De 10 luni Capitala a încăput pe mâna unor iresponsabili! Niciodată acest sector nu a arătat atât de rău! Incompetenții și dezinteresații de viața oamenilor să plece acasă!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

The post Gabriela Firea: Am depus solicitare pentru a strânge semnăturile pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1 appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!