Secretarul general al PSD Paul Stănescu, deputatul PSD Adrian Chesnoiu, senatorul PSD Călin Matieș și Daniel Botănoiu, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, s-au întâlnit miercuri, 26 mai 2021, cu participanții la marșul de protest organizat de Asociația Forța Fermierilor.

Secretarul general al PSD Paul Stănescu consideră că Guvernul ar fi trebuit să se implice în combaterea secetei de anul acesta și a ținut să îi asigure pe participanți că Partidul Social Democrat îi va susține pe fermieri din Parlamentul României.

„Nu vrem să politizăm (…) dar vrem noi vă asigurăm de următorul lucru: PSD va fi lângă fermierii români. (…) Vom încerca să fie un salariu minim în agricultură, vom merge cu proiecte de lege în Parlament. Singurul ministru care a fost împotriva fermierilor este Oros, actualul ministru”, a afirmat Paul Stănescu.

The post FOTO/VIDEO Paul Stănescu, Adrian Chesnoiu, Călin Matieș și Daniel Botănoiu au fost alături de fermieri la protestul Asociației Forța Fermierilor appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.