Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, împreună cu ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea au participat miercuri, 26 octombrie 2022, la ceremonia de deschidere oficială a INDAGRA și INDAGRA FOODS. Marcel Ciolacu a declarat că în acest an producția de grâu este dublă față de necesarul de consum, „în pofida unui an extrem de greu, marcat de războiul din Ucraina, de criza energetică și de secetă”.

„În pofida unui an extrem de greu marcat de războiul din Ucraina, de criza energetică și de secetă, producția de grâu este dublă față de necesarul de consum al României. Totodată, fructele și legumele românești sunt mult mai prezente pe mesele românilor, iar acesta este meritul fermierilor români care, în ciuda tuturor acestor greutăți, au continuat să acceseze programele de sprijin și să lucreze pământul. Vreau să îi asigur pe toți fermierii din România că atâta vreme cât vom fi la guvernare vom continua să-i susținem. Știm dificultățile legate de costurile de producție și știm că majorarea prețurilor la energie afectează toate ramurile agricole, dar prin parteneriatul pe care-l avem cu fermierii ne-am propus tocmai depășirea acestor obstacole,” a afirmat președintele PSD.

The post FOTO/VIDEO Marcel Ciolacu și Petre Daea au participat la ceremonia de deschidere oficială a INDAGRA și INDAGRA FOODS appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!