Preşedintele PSD Marcel Ciolacu şi ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila au efectuat vineri, 21 ianuarie 2022, o vizită la Centrul de Evaluare COVID-19 din cadrul Spitalului Orăşenesc Vălenii de Munte.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat la Vălenii de Munte, că speră ca actualul guvern să devină eficient cât mai repede.

„În Guvern nu sunt niciun fel de discuţii. Avem un Guvern stabil, cu o majoritate covârşitoare în Parlament. Sperăm să devină un Guvern eficient cât mai repede şi se vede că măsurile se iau foarte repede pe fiecare zonă, justiţie, sănătate, energie, şi livrăm românilor conform aşteptările pe care le au în acest moment de la noi şi nu circuri sau discuţii” a declarat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă.

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat vineri că 173 din cele 230 de centre de evaluare COVID-19 existente la nivelul ţării sunt funcţionale la acest moment.

„Sunt 230 de centre în toată ţara, s-ar putea să mai crească puţin numărul lor. 173 sunt funcţionale acum. E bine că avem 230 de centre funcţionale, există diferenţe în ceea ce priveşte orarul. Haideţi să vedem întâi cum funcţionează, care este adresabilitatea. Totdeauna dimensionezi această capacitate în funcţie de cerere”, a precizat Alexandru Rafila.

The post FOTO/VIDEO Marcel Ciolacu și Alexandru Rafila au efectuat o vizită la Centrul de Evaluare COVID-19 din Vălenii de Munte appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!