Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică, 27 septembrie 2020, la ieşirea de la secţia de votare că, „perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi şi bunici ia sfârşit, astăzi, în România”.

“După acești patru ani, în continuare, atât municipiul, cât și județul Buzău vor fi pe mâna unor adevărați administratori și cu siguranță că vor continua dezvoltarea atât a municipiului, cât și a județului, sper, în același ritm în care s-au dezvoltat în ultimii patru ani. Sunt ferm convins că și bucureștenii astăzi vor alege continuitatea și vor alege oamenii care ne-au fost alături în această perioadă dificilă și vor vota oamenii care au realizări și care nu fac promisiuni. Cred că perioada umilinței față de medici, profesori, copii, părinți și bunici astăzi ia sfârșit în România”, a declarat Marcel Ciolacu.

The post FOTO/VIDEO Marcel Ciolacu: Perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi şi bunici ia sfârşit, astăzi, în România appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!