Președintele PSD Marcel Ciolacu, însoțit de vicepreședintele PSD Lia Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova, vicepreședintele PSD Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, președintele CJ Dolj Cosmin Vasile și senatorul PSD Ion Prioteasa a făcut sâmbătă, 12 iunie 2021, o vizită în județul Dolj. Aceștia au vizitat șantierul Centrului Internațional „Constantin Brâncuși“ și au susținut o conferință de presă la Craiova. Marcel Ciolacu a recomandat în cadrul conferinţei de presă că recomandă românilor să se vaccineze.

„Avem un pariu pierdut de domnul Cîţu, pariul dânsului cu vaccinarea s-a terminat. Nimeni nu mai vorbeşte despre vaccinare, despre promisiunile care până în septembrie 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi. Noi rămâne consecvenţi, eu recomand românilor să se vaccineze, dar incapacitatea lor organizatorică, faptul că nu găsesc o comunicare cu administraţiile locale să fie ajutaţi în acest demers şi nu îl ultimul rând, faptul că lumea nu îi mai crede şi nu mai au încredere în ei”, a spus președintele PSD.

The post FOTO/VIDEO Marcel Ciolacu a făcut o vizită în județul Dolj appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!