Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a efectuat miercuri, 28 iulie 2022, o vizită în județul Dâmbovița, unde a avut o întâlnire cu conducerea organizației PSD Dâmbovița și a participat la Conferința Județeană de Alegeri TSD Dâmbovița. Marcel Ciolacu a declarat că „România este pregătită la iarnă cu gaze”.

“România nu are nicio problemă, chiar dacă Putin oprește gazul în UE și peste trei luni, și peste cinci luni. Noi ne-am învățat lecția în istorie în ceea ce privește dependența față de ruși, fiindcă ne-au luat tot timpul, niciodată nu ne-au dat, doar ne-au luat. România este pregătită la iarnă cu gaze. Nu vom avea o lipsă de gaze,” a afirmat președintele PSD, într-o conferință de presă.

The post FOTO/VIDEO Marcel Ciolacu a efectuat o vizită în județul Dâmbovița appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!