Președintele Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România, Călin Matieș, candidatul PSD Alba pentru Senat, a declarat duminică, 22 noiembrie 2020, că pentru a penaliza acest Guvern care “nu iubește producătorul român, nu iubește agricultorul român, nu iubește afacerile de familie”, „va trebui doar să mergem la vot”.

“Aș ruga din suflet producătorii români și pe toți românii din această țară pe data de 6 decembrie să facem revoluția producătorilor români! Nu va trebuie să ieșim în stradă, nu va trebui să umblăm cu pancarte, va trebui doar să mergem la vot și să penalizăm acest Guvern care, după ceea ce văd eu, nu iubește producătorul român, nu iubește agricultorul român, nu iubește afacerile de familie. Haideți, dragii mei, să mergem la vot și să facem revoluția producătorilor români”, a spus Călin Matieș.

The post FOTO/VIDEO Călin Matieș: Va trebui să mergem la vot și să penalizăm acest Guvern care nu iubește producătorul român appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.