Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, președintele PSD București, a depus miercuri, 21 octombrie 2020, la Biroul Electoral Municipal, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Gabriela Firea a declarat că “vom ajunge cu votul românilor din București în Parlamentul României și dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea ce se întâmplă în Parlament”.

“Suntem candidaţii pentru municipiul Bucureşti, vom ajunge cu votul românilor din Bucureşti în Parlamentul României şi dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea ce se întâmplă în Parlament, şi anume: niciodată, dar niciodată, atât Parlamentul, cât şi Guvernul să nu se mai distanţeze, să nu se mai îndepărteze de ceea ce îşi doresc românii, oriunde ar locui aceştia”, a spus Gabriela Firea după depunerea listelor de candidaţi.

The post FOTO PSD București a depus la Biroul Electoral Municipal lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.