Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, 24 februarie 2021, că Partidul Social Democrat va lucra împreună cu sindicaliştii din Poliţie pentru ca legile care vizează sistemul de apărare şi ordine publică să fie respectate de actuala guvernare.

„Am văzut că Iohannis şi Cîţu nu au timp să îi asculte pe poliţiştii care îşi cer în stradă drepturile. O facem noi la PSD! S-a ajuns prea departe! Scenele de astăzi în care jandarmii se ceartă cu poliţiştii la proteste sunt scandaloase şi inimaginabile într-un stat normal. Trebuie pusă ordine în lucruri. Vom lucra împreună cu sindicaliştii din Poliţie pentru ca legile care vizează sistemul de apărare şi ordine publică să fie respectate de actuala guvernare”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor din Poliţie. La întâlnire a mai participat secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, deputații PSD Dumitru Coarnă și Constantin Bârcă.

The post FOTO Marcel Ciolacu: Vom lucra cu sindicatele din Poliţie; legile privind sistemul de apărare să fie respectate de guvernare appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!