Marcel Ciolacu, președintele PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, și Victor Negrescu, vicepreședinte PSD, s-au întâlnit sâmbătă, 26 iunie 2021, cu Pedro Sánchez, premierul Spaniei, în marja Conferinței PES “With Courage. For Europe” organizată la Berlin.

“L-am felicitat pe Pedro Sánchez, premierul Spaniei, pentru munca extraordinară a Guvernului pe care îl conduce în ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență al țării sale.  PNRR-ul Spaniei a fost al doilea plan adoptat de Comisia Europeană și conține miliarde de euro pentru irigații, ceea ce pentru Cîțu și Ghinea a fost o barieră de netrecut. Planul spaniol a fost făcut, însă, de social democrați. Iar acest lucru se vede în măsurile de sprijin direct pentru oameni și firmele locale! La noi, dreapta are o singură preocupare: miliardele de euro pentru firmele lor de consultanță!!!”, a scris pe Facebook președintele PSD după întâlnire.

The post FOTO Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Victor Negrescu s-au întâlnit cu Pedro Sánchez, premierul Spaniei appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.