Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea și europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, au efectuat în perioada 24-25 noiembrie 2022, o vizită oficială în Spania. Joi, s-a întâlnit cu doamna Meritxell Batet Lamaña, Președintele Congresului Deputaților, iar vineri a participat la Congresul Internaționalei Socialiste. De asemenea, Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est.

„Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională! Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste. Acest post de vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate. Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului Social Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea PES prin europarlamentarul Victor Negrescu”, a declarat președintele PSD, la Madrid.

The post FOTO Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Radu Oprea și Victor Negrescu au efectuat o vizită oficială în Spania appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!