Președintele PSD Marcel Ciolacu a participat joi, 04 martie 2021, la congresul Blocul Naţional Sindical unde a afirmat că Partidul Social Democrat va sta alături de Blocul Naţional Sindical în lupta împotriva „acestui regim, care vrea să se impună şi să impună cu forţa austeritatea”.

„PSD va sta alături de BNS în lupta împotriva acestui regim, care vrea să se impună şi să impună cu forţa austeritatea. După ce acest buget al umilinţei naţionale a fost votat fără ca vocea românilor să fie ascultată, înţelegem că singura soluţie este să protestăm alături de studenţii, angajaţii şi pensionarii acestei ţări. Ca şi mine, mulţi dintre cei prezenţi astăzi aici au mai trăit asemenea momente în 1996-2000, când o altă alianţă a austerităţii a dus ţara aproape de faliment, în 2009-2010, când un regim din care fac parte mulţi dintre demnitarii actualei puteri tăiau pensii şi salarii, ca să rămână intactă partea lor din buget, cea pentru furat”, a spus Marcel Ciolacu.

The post FOTO Marcel Ciolacu: PSD va sta alături de BNS în lupta împotriva acestui regim, care impune cu forţa austeritatea appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!