Cu prilejul aniversării a 172 de ani de la nașterea genialului poet MIHAI EMINESCU și a ZILEI CULTURII ROMÂNEȘTI, Organizația Pensionarilor Social Democrați a inițiat, în județe și municipiul București, numeroase manifestări omagiale și culturale. În cadrul acestora, a fost evocată personalitatea POETULUI NEPERECHE, patriotismul și rolul său în evoluția culturii românești.

La București, conducerea Organizațiilor Pensionarilor Social-Democrați, centrală și a capitalei, au depus coroane de flori la statuia lui MIHAI EMINESCU, de la ATENEUL ROMÂN și cea de la SEDIUL CENTRAL AL PSD din Șoseaua Kiseleff, nr.10, sector 1.

La aceste manifestări, scriitorul Corneliu Vlad și profesorii Fântânaru Georgeta și Șelaru Gheorghe, au vorbit, în cuvinte emoționante, despre viața și creația multilaterală a lui Mihai Eminescu.

Popa Ion,

Președinte OPSD

The post FOTO Comunicat de presă – Organizația Pensionarilor Social Democrați appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.