Cel mai important spital pentru copii din România, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, este lăsat de la 1 iulie fără pază de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Astfel, în vreme ce la începutul acestei săptămâni, aceeași Clotilde Armand a atribuit, fără licitație, mai mult de 1 milion de euro unei firme private de pază, cel mai important spital pentru copii din România este anunțat că Primăria Sector 1 nu mai are bani pentru plata serviciilor de pază pentru spital.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” devine astfel prima victimă a hotărârii de consiliu, pe care majoritatea USR-PNL a votat-o în februarie anul acesta, prin care Primăria de sector renunța la administrarea a 4 spitale din sector. Motivul? „Economii la bugetul local” pe seama sănătății cetățenilor, într-un an în care finanțarea spitalelor este foarte importantă.

Anunțăm pe această cale că în prima ședință de consiliu, de vineri 2 iulie, Partidul Social Democrat va propune prin consilierii locali ai Sectorului 1 soluția pentru ca activitatea celui mai important spital pentru copii din România să nu fie perturbată de lipsa totală de responsabilitate a actualei administrații USR-PNL.

Florin Manole

Președinte interimar PSD Sector 1 București

The post Florin Manole: Clotilde Armand dă fără licitație 1 milion de euro unei firme de pază, dar lasă nepăzit cel mai important spital de copii din România! appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.