Partidul Social Democrat acuză încălcarea legii de către primarul Clotilde Armand care refuză să finanțeze proiectul Centrului de Transplant de la Spitalul Sfânta Maria din Sectorul 1.

În data de 14 iulie consilierii locali ai Partidului Social Democrat au propus finanțarea cu 5 milioane de lei a acestui proiect, necesar și util pentru cetățenii Sectorului 1 și pentru întregul sistem de sănătate. Deși votul a fost unanim și banii sunt disponibili, Clotilde Armand refuză să respecte legea și nu pune în aplicare decizia Consiliului Local.

Clotilde Armand, susținută de PNL și USR, continuă astfel politica de sabotare a proiectelor din sănătate, începută prin renunțarea la spitalele din sector și eliminarea gratuităților de la Centrul Caraiman. Blocarea finanțărilor în domeniul sănătății tocmai în anul de vârf al pandemiei va avea efecte negative pe termen lung și va slăbi și mai mult sistemul de sănătate. USR și PNL distrug cu bună știință sistemul public de sănătate!

Petre Florin Manole,

Președinte PSD Sector 1

The post Florin Manole: Clotilde Armand blochează investițiile publice în sănătate appeared first on Partidul Social Democrat – PSD.

Articol preluat de pe websaitul oficial al PSD

error: Conținut protejat! Nu aveți dreptul să copiați și să folosiți imaginile si textele din acest websait decât cu acordul scris al organizației PSD Vadu Crișului!